• 1
  0 Comments 0 Shares
 • Assalamualaikum geng - morning
  Assalamualaikum geng - morning
  1
  0 Comments 0 Shares
 • Registerlah Stripe payment ker, apa ker. Senang pakcik nk bayar komisyen affiliate korang ok. Tk pun utk korang berniaga online..
  Registerlah Stripe payment ker, apa ker. Senang pakcik nk bayar komisyen affiliate korang ok. Tk pun utk korang berniaga online..
  1
  0 Comments 0 Shares
 • 2
  1 Comments 0 Shares
 • 1
  0 Comments 0 Shares
 • السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه
  بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ
  اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

  SELAMAT PAGI

  Dan jadilah engkau orang yang Redha atas apa yang telah ditakdirkan Allah, Dan janganlah engkau ingkar akan takdir Allah,
  السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ SELAMAT PAGI Dan jadilah engkau orang yang Redha atas apa yang telah ditakdirkan Allah, Dan janganlah engkau ingkar akan takdir Allah,
  2
  1 Comments 0 Shares
 • 1
  0 Comments 0 Shares
 • 1
  0 Comments 0 Shares
 • KENAPA BEST MENIAGA & SHOPPING DI WEB INDERA SEMPURNA?

  1- Hanya akaun berdaftar dan diketahui maklumat sebenar peniaga yg sebenar diketahui oleh pengurusan sistem web. Kebarangkalian utk scammer teramatlah rendah sbb diorang tau kita tau no kad bank dia dan pelbagai maklumat lain. Senang nak report polis atau KPDNHEP.

  2- Nak membayar dan terima bayaran pun senang sebab ada sistem wallet. Ini membolehkan senang utk transfer terus ke akaun peniaga bila membeli barang. Cuma depositkan jumlah wang yang diperlukan utk berurusniaga kpd wallet yg diuruskan oleh pengurusan laman.

  3- Peniaga pulak boleh cuma share link kedai dan produk mereka terus ke WhatsApp, Facebook, Twitter, Pinterest dgn mudah dari laman web Indera Sempurna. Simple dan mudah.
  Jadi jom join laman web Indera Sempurna. Boleh gunakan link berikut utk join: https://www.inderasempurna.com/?ref=chemat

  Untuk peniaga boleh upgrade akaun kepada pekej PRO (serendah RM38/6bulan) utk mendapatkan ekses ke Marketplace, Jobs dan Offers.

  Join sebagai ahli biasa FREE jer. Join dulu sbg members FREE dan kemudian baru UPDATE Membership kpd PRO.

  Maklumat pantas WhatsApp dgn klik link ini https://wa.me/+601139213701
  KENAPA BEST MENIAGA & SHOPPING DI WEB INDERA SEMPURNA? 1- Hanya akaun berdaftar dan diketahui maklumat sebenar peniaga yg sebenar diketahui oleh pengurusan sistem web. Kebarangkalian utk scammer teramatlah rendah sbb diorang tau kita tau no kad bank dia dan pelbagai maklumat lain. Senang nak report polis atau KPDNHEP. 2- Nak membayar dan terima bayaran pun senang sebab ada sistem wallet. Ini membolehkan senang utk transfer terus ke akaun peniaga bila membeli barang. Cuma depositkan jumlah wang yang diperlukan utk berurusniaga kpd wallet yg diuruskan oleh pengurusan laman. 3- Peniaga pulak boleh cuma share link kedai dan produk mereka terus ke WhatsApp, Facebook, Twitter, Pinterest dgn mudah dari laman web Indera Sempurna. Simple dan mudah. Jadi jom join laman web Indera Sempurna. Boleh gunakan link berikut utk join: https://www.inderasempurna.com/?ref=chemat Untuk peniaga boleh upgrade akaun kepada pekej PRO (serendah RM38/6bulan) utk mendapatkan ekses ke Marketplace, Jobs dan Offers. Join sebagai ahli biasa FREE jer. Join dulu sbg members FREE dan kemudian baru UPDATE Membership kpd PRO. Maklumat pantas WhatsApp dgn klik link ini https://wa.me/+601139213701
  WWW.INDERASEMPURNA.COM
  Welcome to Indera Sempurna
  Laman web media sosial warga Indera Sempurna, Kuantan, Pahang, Malaysia. Terbuka juga untuk semua.
  6
  7 Comments 1 Shares
 • 1
  1 Comments 0 Shares
Sponsored